Tuesday

Fra bunnen av.

Oslo. Søndag. 25 varmegrader. Sol.

Hos meg er det helt mørkt. Gardinene er trukket for og tv-en er slått av. Det er helt stille. På mobilen tikker det inn meldinger fra venninner som lurer på om jeg skal være med i parken. Jeg har ikke lyst til å bevege med ut av denne komfortsonen jeg har funnet. Sofaen. Alene. I et mørkt rom. Mest av alt skulle jeg ha vært med han. På en sofa og sett på Game of Thrones. Mest av alt skulle jeg ønske vi kunne ha holdt hender og kysset hverandre når episoden er ferdig.

Jeg falt skikkelig hardt da han ikke ville være sammen med meg mer. Jeg falt så hardt på søndag at jeg måtte ha sovepiller for å i det hele tatt kunne sove.

Venninnen min sa; Men Mira du mistet deg selv da du var sammen med han. Og hun har nok helt rett.

Jeg mistet mye av meg selv fordi jeg satte han foran meg. Og det skulle jeg aldri ha gjort. De sier man lærer hver gang man ender det med noen.. Man lærer noe av det forholdet man var i. Jeg har lært mer enn nok.

Det er første gang på over en uke jeg gleder meg til å være singel. Helt alene. Jeg har så mange planer fremover som jeg gleder meg til å fullføre. Det kribler litt i magen når jeg tenker på det.

Det er så rart å tenke på hvor langt nede jeg har vært de siste dagene. Og her sitter jeg og faktisk gleder meg til å bygge meg selv opp fra bunnen av. For en følelse dere! Fordi når man har vært så langt nede så er det bare en vei og det er opp! Litt merkelig å si. Har alltid mislikt det sitatet, men den kan ikke annet enn å stemme for meg akkurat nå. Bit for bit bygger man seg selv opp og bit for bit blir man bedre og sterkere.


Jeg har ikke blogget her på veldig veldig lenge og det har egentlig vært fordi jeg mistet blogglysten da dette i utgangspunktet egentlig var en moteblogg. Men jeg jobber altfor mye og går omtrent bare i kontorklær og det er vel litt kjedelig å ta antrekksbilder av bare hvitt, sort og grått? Så her kommer jeg til å skrive masse om livsstil, mentaltrening og litt mote innimellom.