Audi Diamond Edition


Herlig champagne på bordet til alle.


Og mat for alle de sultne


Marius Tegneby fra Audi fortalte oss først litt om Audi som er den mest solgte premium bilmerket i Norge og om hvorfor de valgte å samarbeide med Heyerdahl.


Thomas Heyerdahl


Her er hva Heyerdahl tenkte da han designet Audi A1 for kvinner.


Designet Heyerdahl har laget. Merk dere at det står D.E. Diamond Edition.


Vi fikk høre på litt musikk.


Og her har dere bilen. Utrolig fin. Enkel med fint design. 


Bilen er helt klart veldig lekker. 


Så... Hvorfor er denne bilen designet for kvinner? Om du kjøper bilen følger det også med sminke (!) og sminkepung fra Guerlain. Det er en egen plass for dette i armlenet.


Med på kjøpet får du også et smykke.


Designeren Siri Bauman Semb, bak merket Morami, har designet kjolen sangeren til venstre har på seg. Utrolig fin kjole må jeg si.

Tenkte jeg skulle skrive litt om Heyerdahl da de fleste kjenner til Audi. Sten Herydahl stiftet selskapet i 1972 og nå er den ledende innen gullsmeder innen spesielle smykker, diamanter og perler.
I 2008 inngikk Heyerdahl et samarbeid med Zulufadder der Heyerdahl ønsket å gi noe tilbake til kontinentet som utvinner diamanter. Prosjektet fikk navnet 'Zulu by Heyerdahl'. 
Det ble laget 14 ringer og for hver ring som ble solgt ble det bygget et hus i Zulu. Dette resulterte i at det ble bygget 14 hus (alle ringene ble utsolgt) for foreldreløse barn. Thomas Heyerdahl sa selv at han gir mye til veldedigheter og denne gangen ville han gi noe ekstra og også kunne se hva pengene ble brukt på. 
Dette visste jeg ikke og jeg har virkelig ikke ord på hvor flott det er at Audi har samarbeidet med et så flott selskap. Jeg kommer til å handle alle smykkene mine hos Heyerdahl som har tre butikker i Oslo.
 

Alle diamantene som Heyerdahl bruker i smykkene sine er konfliktfrie og i samsvar med FNs resolusjoner. 

PS: Bilen koster 300.000 og det er ganske billig i forhold til hva du får.
PS 2: Det blir bare laget 57 biler av denne og i hver bil står det et nummer. F.eks 10/57. Love it!

Popular Posts