En dag i luksus

Synet som møtte oss da vi kom til Holmenkollen Park Hotel Rica. Det tar 20 minutter med banen fra Oslo og stemningen der oppe er helt annerledes enn i byen. Så utrolig rolig og avslappende har verken jeg eller Linn vært på lenge.

Vi ble møtt av vakre Tish i lobbyen der vi fikk lov til å skrive ned hvilke behandliger vi ville ha, siden fikk de som ville bade, ta seg en svømmetur i bassenget (jeg er forskjølet så jeg skippet det), mens vi andre satt i et nydelig rom der vi fikk drikke te, spise havrekjeks og snakke med journalister.Så fikk vi tildelt ansiktsmaske. Denne masken var helt fantastisk. Vi hadde på oss sminke og den gikk fremdeles gjennom huden. Den var både forfriskende og utrolig deilig.

Vakre Linn.


Spaklubb ble startet opp i 2008. To år senere ble spaklubben enda større og har nå 75 klinikker bak seg. På nettsiden kan du registrere deg og motta behandliger til gode medlemspriser, få invitasjoner til events året rundt og ikke minst delta i mange konkurranser.

Takk til Holmenkollen Park Hotel Rica, spaklubb.no og de herlige damene; Ingevill og Lisbeth (som har ansvaret for spa på Holmenkollen) for at jeg fikk lov å komme. Var en herlig dag med mange gode behandliger og tusen takk til sponsore for de fine gavene. Skriver om hver og en av dem senere. 

Popular Posts