Thursday

Shopping

I går kjedet jeg meg på jobb og endte opp med å shoppe for over 4000 kroner. Jaja... Er ikke hver dag. Egentlig hadde jeg fått hjertet i halsen av å bruke så mye penger på en gang uten å tenke meg om, men i det siste har jeg jobbet 13-15 timers vakter og har rett og slett ikke hatt tid til noe. I tillegg har jeg spart opp en vanvittig sum med penger, så da er det nesten litt lov å bruke litt penger.

Er det bare jeg som ble vekket av torden i dag? Fy som det tordnet. Trodde hele bygningen skulle kollapse. Fant noen bilder fra Split som jeg tenkte å legge ut. Turte ikke å ta med speilrefleksen med meg på festivalen, så ble bare mobilbilder:

Yesterday I got borded at work and ended up shopping for over 4000 NOK. Oh well ... Is not every day. Actually, I would get the heart in the throat by spending so much money at one time without even think about it, but lately I've been working 13-15 hour shifts and have simply not had time for anything. In addition, I have saved up an insane amount of money, so I have to spend some of them right?

Is it just me who was awakened by thunder today? Damn  it thundered. I thought the whole building would collapse. Found some pictures from Split. Did not dare to take the SLR with me at the festival, so this is  only mobile photos.