Elie Saab

I die! Hvor amazing er ikke denne kolleksjonen da? Jeg elsker alt! Det er absolutt ikke rart at Elie Saab er en av mine yndlingsdesignere og nå merker jeg at jeg gleder meg til sommeren-før vinteren i det hele tatt har begynt?!
I dag sto jeg opp da til regn og kulde. Er jo litt koselig med høstvær, men innmari kjedelig å gå ut når man skal på skole/jobb. Da merker man at det er kaldt-for å si det sånn. For tiden har jeg veldig vondt i skulderen, ryggen og hånden. Så vondt faktisk at jeg vurderer fysioterapaut. Så jeg lurer på om noen vet om noen som er flinke? Jeg er desp! Merker hvor mye stress det er med masse jobb og fulltidsskole og at jeg gleder meg til juleferie, påskeferie og sommerferie, haha :P Hva er det jeg alltid lærer andre? Lev i nået. Det trenger jeg nå!

I die! How amazing is this collection? I love everything! It is certainly no wonder that Elie Saab is one of my favorite designers and now I notice that I'm looking forward to the summer-before winter at all has begun?!
Today I got up and it sure did rain. Sooo cold! Is the little cozy with autumn weather, but sooo boring to go out when going to school / work.
Currently I have a lot of pain in the shoulder, back and hand. So bad in fact that I am considering physiotherapist. So I'm wondering if anyone knows of someone who is good? I'm in a period with a lot of stress where there is plenty of work and full time school and I'm looking forward to the Christmas holidays, Easter holidays and summer vacation, haha: P What am I always trying to teach others? Live in the present. I need that now!

Popular Posts